AKTUELNO

Vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović izjavio je da je današnji dan obeležio rat informacijama o broju učesnika protesta, da je Televizija Pink imala pravu i kompletnu sliku tokom čitavog dana, kao i da je dostigla istorijski maksimum u gledanosti.

- Današnji dan obeležio je rat informacijama. Mi smo se zbog toga dobro tehnički propremili, digli smo šest dronova u vazduh i imali kompletnu sliku ceo dan. Ono što su gledaoci mogli da gledaju bilo je u direktnom i live prenosu. Mogli smo svakog trenutka da vidimo šta se zapravo dešava. Čuli smo različite podatke. Da je na skupu bilo 20, 30 i 50 hiljada, a na skupu je zapravo bilo 7.500 ljudi, što je potpuni debakl jedne kampanje koja je toliko pretila, nasilno i sa mnogo nasrtaja oblikovala javnost u prethodnih 15 dana – rekao je Mitrović.

Kako kaže, doživeli su pravi debakl. Mitrović je rekao da su se protestanti nakon govorancije podelili i krenuli u četiri pravca i istakao da ovi protesti nisu nikakvi politički protesti.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, kako kaže, njihovu dodatnu nervozu budi upravo to što posle silnih prekršaja koje su napravili, uvek na kraju dođe „konobar“ da ispostavi račun.

- Išli su na sve ili ništa i dobili su ništa. Oni se zaista boje tog dana posle. Ono što je ekplicitno i što je svima poznato, jeste da je danas Pink televizija izgleda bila najgledanija televizija u svojoj istoriji. Razlika je od 10 do 15 puta između nas i ostalih televizija. Postigli smo istorijski maksimalan rezultat – rekao je Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Mitrović je rekao da su u ovom poslednjem grču toliko lagali i emitovali laži i izmišljotine, čak i kako kaže, iako je to nešto apsolutno poznato.

#Željko Mitrović

'